Arsenal klaar voor tweede bod op Manuel Locatelli


Arsenal is klaar om deze zomer nog een poging te doen om Manuel Locatelli van Sassuolo over te nemen, maar de speler geeft er de voorkeur aan ergens anders aan te sluiten.

Volgens transferexpert Rudy Galetti zijn The Gunners klaar om een ​​bod uit te brengen dat dicht in de buurt komt van het verzoek van € 40 miljoen (£ 34,4 miljoen) voor de hoog aangeschreven middenvelder.

Het stukje informatie komt als een beetje tegenstrijdig.

De Italiaanse journalist Fabrizio Romano heeft eerder deze maand beweerd dat Juventus de middenvelder een seizoenslening heeft aangeboden met een aankoopverplichting van € 30 miljoen.

Sassuolo heeft de overstap voor Locatelli, die tijdens het EK voor Italië zwaar indruk maakte, afgewezen.

Er wordt beweerd dat de Serie A-club zich ervan bewust is dat Arsenal bereid is te betalen om hun waardering van 40 miljoen euro voor de middenvelder te halen.

Italiaans mediakanaal Sportmediaset hebben vorige week beweerd dat de Gunners ongeveer £ 38 miljoen (€ 45 miljoen) hebben geboden voor Locatelli – meer dan wat Sassuolo eist.

Hoewel we het rapport als overdreven kunnen bestempelen, is de recente claim van een van de agenten van de speler interessant.

Het lijkt erop dat de Old Lady naar verluidt nog een bod heeft uitgebracht – dit keer £ 25 miljoen plus de jonge middenvelder Nicolo Fagioli – omdat ze Arsenal in de race willen verslaan.

Andrea D’Amico, de zaakwaarnemer van Fagiolo, vertelde Sky Sports Italia: “Juventus zou Locatelli graag willen contracteren en Arsenal heeft al 40 miljoen euro geboden.”

Dus als The Gunners al een formele benadering hebben om Locatelli vast te leggen, moet Galetti zeker een tweede bod op de middenvelder voorstellen.

Locatelli wil volgend seizoen Champions League-voetbal spelen, iets wat de Gunners hem op dit moment niet kunnen bieden.

Arsenal is deze zomer in verband gebracht met een groot aantal middenvelders, en de laatste berichten suggereren dat de club een verleidelijk aanbod voorbereidt om James Maddison over te nemen van Leicester City.

Lees ook: Tammy Abraham zou een goede aanwinst zijn voor Arsenal.


Posted By : Unitogel