Arsenal’s transferplannen voor James Maddison


Arsenal wekt de eerste indruk dat ze tot nu toe de echte deal zijn in de zomerse transferperiode.

De club uit Noord-Londen heeft al ingestemd met de overname van Ben White uit Brighton, terwijl de ondertekening van Albert Sambi Lokonga is afgerond.

Mikel Arteta wil naar verluidt meer creativiteit toevoegen aan het Arsenal-middenveld, en de Gunners hebben James Maddison aangewezen als een perfecte fit voor die rol.

Arsenal is deze zomer al in verband gebracht met een groot aantal middenvelders, wat laat zien waar de prioriteiten liggen voor de Gunners-baas.

Volgens berichten van de Daily Mail is Maddison deze zomer naar voren gekomen als een ‘belangrijk doelwit’ voor de Gunners, waarbij de club uit Noord-Londen graag een nieuwe nummer 10 wil tekenen.

Het rapport beweert dat Leicester niet bereid is om het gewaardeerde bezit te laten vertrekken, en een bod van meer dan £ 50 miljoen zou moeten ontvangen om enige vorm van discussie met Arsenal te openen.

De 24-jarige heeft zich gevestigd als een invloedrijke middenvelder voor de ploeg van Brendan Rodgers, en er zou een enorm aanbod nodig zijn om hem weg te lokken bij de club.

De Gunners hebben echter een slim transferplan bedacht.

Arsenal zou een marginale speler, zoals vleugelspeler Reiss Nelson, toestaan ​​in de tegenovergestelde richting te bewegen om de deal te verzachten.

Ainsley Maitland-Niles, naar wie Leicester afgelopen januari keek, is een andere speler die kan worden gebruikt in de ruilovereenkomst voor Maddison.

De 21-jarige Nelson heeft nog maar een contract voor een jaar in het Emirates Stadium en speelde slechts 22 wedstrijden onder Arteta.

Vanuit het oogpunt van Arsenal is het een spannend aanbod. Ze produceren geld en bieden spelers die overbodig zijn bij de club.

Ondertussen heeft Leicester tot nu toe ongelooflijke zaken gedaan. Ze hebben Boubakary Soumare, Ryan Bertrand en Patson Daka al getekend en zijn dicht bij het sluiten van een deal voor Ozan Kabak.

Lees ook: Tammy Abraham zou een goede aanwinst zijn voor Arsenal

Posted By : Unitogel