Aston Villa in vergevorderde onderhandelingen om Norwich City-aanvaller Todd Cantwell te ondertekenen


Aston Villa boekt deze zomer vooruitgang bij het aantrekken van Norwich City-aanvaller Todd Cantwell, meldt Football Insider.

De 23-jarige is het laatste jaar van zijn contract bij de Canarische Eilanden ingegaan en hij heeft geen tekenen getoond om zijn verblijf bij de club te verlengen.

Daarom wordt hij waarschijnlijk deze zomer verkocht, en de Villans zijn naar verluidt in vergevorderde onderhandelingen met de Canarische Eilanden om hem te contracteren.

De Midlands-outfit brak onlangs hun transferrecord door Emiliano Buendia te contracteren, en het lijkt erop dat ze nog een speler van Carrow Road zullen binnenhalen.

Sportlens weergave:

Cantwell werd afgelopen zomer in verband gebracht met een verhuizing naar Leeds United, maar een deal kwam er niet omdat ze niet aan het prijskaartje van £ 20 miljoen voldeden.

De aanvaller kampte in de eerste helft van vorig seizoen met blessures, maar had toch een goede campagne met zes goals en acht assists uit 34 wedstrijden.

De Canarische Eilanden hebben onlangs Milot Rashica getekend om Buendia in de doofpot te stoppen, en ze zouden gedwongen kunnen worden om de transfermarkt te betreden voor een nieuwe vervanger.

Er zijn geen garanties dat de nieuwe aanwinsten van meet af aan de grond zullen raken, en ze zouden nog een zware campagne op de hoogste vlucht kunnen hebben.

Ondertussen maakt Villa hun transferambities deze zomer duidelijk, en de ondertekening van Cantwell zou hun creativiteit in het laatste derde deel verder kunnen verbeteren.

Er zijn de laatste tijd twijfels geweest over de toekomst van aanvoerder Jack Grealish, maar het lijkt erop dat hij bereid zou kunnen zijn om te blijven en de club te helpen bij de potentiële push voor Europa.

Statistieken van Transfermarkt.com

Lees: Tottenham-directeur Fabio Paratici is een groot bewonderaar van Milan Skriniar.

Posted By : Unitogel