Barcelona in verband gebracht met onwaarschijnlijke deal voor Lucas Hernandez


Barcelona wordt in verband gebracht met een transfer van Bayern München-verdediger Lucas Hernandez.

Hernandez kwam in 2019 over van Atlético Madrid bij Bayern voor een recordbedrag van 80 miljoen euro in de Bundesliga.

Zijn eerste seizoen in Duitsland was gemengd, hij won de treble, maar miste grote delen van de campagne door een blessure.

Hij heeft de afgelopen 12 maanden indruk gemaakt in de Allianz Arena.

De 25-jarige hielp de club aan een negende opeenvolgende Bundesliga-titel, assisteerde twee goals en hield acht clean sheets in 23 competitieduels.

De Fransman genoot vergelijkbaar succes op het internationale toneel. Hij won het WK in 2018 en pakte een assist in de finale, en was een starter voor Frankrijk op het EK.

Uiteraard heeft deze vorm hem veel bewonderaars opgeleverd. De Spaanse bron Mundo Deportivo beweert dat Barcelona-manager Ronald Koeman hem deze zomer in de gaten heeft gehouden.

De Catalaanse giganten hebben mogelijk een nieuwe centrale verdediger nodig voor het komende seizoen.

Om de loonsom te verlagen, hebben ze centrumverdediger Jean-Clair Todibo al naar Nice gestuurd en zoeken ze kandidaten voor Samuel Umtiti en Clement Lenglet.

Een verhuizing voor Hernandez lijkt op dit moment echter ongelooflijk onwaarschijnlijk.

Ten eerste, met het langdurige defensieve trio David Alaba, Jerome Boateng en Javi Martinez die deze zomer allemaal vertrekken, is er een echte urgentie voor de Beieren om zich achterin te versterken.

Dayot Upamecano is binnengehaald door titeluitdagers RB Leipzig, maar dit is misschien niet genoeg als ze op meerdere fronten willen strijden.

Als je een andere verdediger laat gaan, wordt deze taak alleen maar moeilijker.

Maar belangrijker is dat Barcelona niet het geld heeft om een ​​speler met de marktwaarde van Hernandez binnen te halen.

De Fransman heeft nog drie jaar te gaan met zijn huidige contract, waardoor Bayern onder zeer weinig druk staat om te verkopen.

De kans is groot dat ze winst zullen eisen op de € 80 miljoen die ze voor hem hebben betaald, wat de La Liga-kant zich nu niet kan veroorloven.

Lees ook: Barcelona biedt Ousmane Dembele een ultimatum te midden van contractmoeilijkheden.

Posted By : Uni togel