Barcelona werkt nog steeds aan de verkoop van Antoine Griezmann


Barcelona werkt nog steeds aan de verkoop van Antoine Griezmann terwijl ze proberen hun overtollige loonsom te verminderen, meldt de Spaanse publicatie Marca.

De Fransman had een verbeterd tweede seizoen bij de Blaugrana, met 20 goals en 13 assists uit 51 optredens in alle competities.

Desondanks probeert de club zijn verkoop goed te keuren, aangezien ze hun loonsom met bijna € 150 miljoen moeten verlagen om nieuwe aanwinsten te registreren.

Griezmann is momenteel de hoogste verdiener bij Lionel Messi die nog een nieuw contract heeft ondertekend, en de club is actief op zoek naar sancties voor zijn verkoop.

Een ruilovereenkomst met Saul Niguez van Atlético Madrid is er niet gekomen, maar de club overweegt hem nog steeds met interesse elders te verkopen.

Paris Saint-Germain is naar verluidt een van de bewonderaars van de Fransman, terwijl er ook interesse zou zijn van enkele Engelse clubs.

Sportlens weergave:

Het vertrek van Griezmann wordt als ‘essentieel’ beschouwd voor de toekomst van de club, aangezien ze Lionel Messi zullen binden aan een nieuw vijfjarig contract.

De zesvoudig winnaar van de Ballon d’Or heeft een verbluffende loonsverlaging van 50 procent geaccepteerd. La Liga heeft naar verluidt de registratie van de Argentijn toegestaan.

Als onderdeel van de deal hebben de Blaugrana verzekerd dat hun loonsom in de aanloop naar volgend seizoen binnen het nieuw ingevoerde salarisplafond zal blijven.

Griezmann is op dit moment de meest waardevolle speler in de ploeg en zijn waarschijnlijke vertrek lijkt meer economisch dan sportief.

Van de Fransman wordt nog steeds verwacht dat hij de definitieve beslissing over zijn toekomst neemt. Het is afwachten of hij een geschikte club kan vinden.

Afgezien van Les Parisiens hebben Manchester United en Chelsea onlangs een belang gekregen in de ster met een rating van € 60 miljoen.

Statistieken van Transfermarkt.com

Lees: Kevin Campbell geeft Arsenal tips om West Ham United te verslaan met de handtekening van Sam Johnstone.

Posted By : Uni togel