Everton en Leicester dol op Leon Bailey


Bayer Leverkusen-vleugelspeler Leon Bailey wordt deze zomer in verband gebracht met een overstap naar de Premier League.

Onlangs hebben we berichten besproken dat Aston Villa de 23-jarige graag wil contracteren en dat ze ook een bod op de speler hebben ingediend.

90min melden nu dat Leicester City en Everton erop gebrand zijn de explosieve vleugelspeler vast te leggen.

Bailey had vorig jaar een uitstekend seizoen bij het Duitse team en hij scoorde 15 doelpunten in alle competities.

SL View: Bailey zou Everton en Leicester kunnen transformeren

Spelers als Everton en Leicester City zouden zeker meer diepte in de wijde omgeving kunnen gebruiken en Bailey zou een sensationele aanwinst voor hen zijn.

De Toffees hebben onlangs Andros Townsend en Demarai Gray getekend. De Leverkusen-ster zou echter een upgrade zijn voor beide spelers en hij zou de aanval van Everton volgend seizoen kunnen transformeren.

Rafael Benitez heeft twee uitstekende aanvallers in Richarlison en Dominic Calvert-Lewin tot zijn beschikking en het aantrekken van een vleugelspeler van topklasse als Bailey zou zijn voorste drie kunnen voltooien.

Evenzo miste Leicester City een goede rechtsbuiten, aangezien het vertrek van Riyad Mahrez en Bailey ideaal voor hen zou zijn.

Afgezien van zijn scorend vermogen, is de Jamaicaan een geweldige schepper en hij gaf het afgelopen seizoen 11 assists in alle competities.

De speler heeft een waarde van 39 miljoen euro en beide clubs zijn in staat hem over te nemen voor de gerapporteerde vraagprijs.

Ook Wolverhampton Wanderers en Southampton houden de speler in de gaten en het zal interessant zijn om te zien waar hij uiteindelijk terechtkomt.

Lees: Everton is dol op de 27-jarige Premier League-middenvelder.

Posted By : Unitogel