Everton-target Leon Bailey zou een geweldige aanwinst zijn voor Aston Villa


Aston Villa heeft deze zomer deelgenomen aan de race om Leon Bailey over te nemen van Bayern Leverkusen.

Volgens berichten van de Daily Mail is Villa sterk geïnteresseerd in het contracteren van de 23-jarige vleugelspeler.

Bailey wordt gezien als een van de meest opwindende jonge aanvallende talenten in de Bundesliga, en hij zou een geweldige aanwinst zijn voor Dean Smith’s kant.

Villa kan echter concurrentie krijgen van Premier League-rivalen Everton.

The Athletic beweerde onlangs dat Bailey deze zomer op de shortlist van de Toffees staat.

De Jamaicaanse international scoorde afgelopen seizoen 14 goals en 10 assists in 38 optredens en heeft alles in huis om Villa Park op te fleuren.

Villa heeft Emiliano Buendia deze zomer al aangetrokken van Norwich City, maar Smith is nog steeds op zoek naar een nieuwe creatieve aanvallende middenvelder of vleugelspeler voor zijn team.

Hoewel er geruchten zijn geweest dat Manchester City Jack Grealish bij de club weg zou lokken, staat de club erop dat hun sterspeler niet zal worden verkocht. Het zou een enorme £ 100 miljoen kosten om Grealish weg te halen uit Villa Park.

De club is van plan om een ​​sterke ploeg om hem heen te bouwen, en Bailey zou een enorme aanwinst zijn. Villa wil ook graag Todd Cantwell tekenen, maar Bailey zou een statement tekenen.

Er wordt beweerd dat het ongeveer £ 25-30 miljoen zou kosten om Bailey te ondertekenen, en Villa zou Everton voor moeten zijn om hem te ondertekenen.

Overigens vechten zowel Villa als Everton deze zomer ook voor Burnley’s Dwight McNeil.

Bailey heeft zichzelf bewezen in de Bundesliga en hij zou de kans grijpen om zijn talent in de Premier League te laten zien als er een aanbieding op zijn pad zou komen.

Lees: Aston Villa wil graag de 29-jarige vrije agent ondertekenen.

Posted By : Unitogel