Jarrod Bowen de perfecte vervanger voor Xherdan Shaqiri bij Liverpool


Liverpool toont grote interesse om Jarrod Bowen deze zomer vast te leggen.

Volgens ons eerdere bericht is Jurgen Klopp een grote fan van de 24-jarige vleugelspeler die vorig seizoen voor West Hame United verblufte.

Liverpool heeft Ibrahima Konate overgenomen van RB Leipzig voor 36 miljoen pond, maar ze zijn nog niet klaar.

Er is algemeen gemeld dat ze verschillende marginale spelers willen ontlasten en het geld willen gebruiken om nieuwe gezichten binnen te halen.

Zou Bowen de volgende aanwinst voor de Reds kunnen zijn?

The Hammers betaalden ongeveer £ 18 miljoen om hem in januari 2020 over te nemen van Hull City. Sindsdien is hij uitstekend geweest.

Hij tekende een langdurig contract bij West Ham. Het is onwaarschijnlijk dat ze hem zullen verliezen, maar als Liverpool belt, zullen de Hammers een enorme vergoeding eisen.

Bowen speelt het meest effectief op de rechtervleugel, waar Liverpool misschien wel de beste brede man in de competitie heeft – Mohamed Salah.

Dat gezegd hebbende, hebben de Reds een sterke selectie nodig om de Premier League-titel terug te winnen van Manchester City.

Xherdan Shaqiri heeft flitsen van schittering getoond, maar is er nooit in geslaagd om consistent te presteren. Hij kan deze zomer worden verkocht als Liverpool een fatsoenlijke transfersom ontvangt.

Bowen – energieker, levendiger en jonger – zou een natuurlijke vervanger voor hem zijn.

Op papier lijkt het misschien een teleurstellende ondertekening, maar als iemand van Bowen een topspeler kan maken, dan is het Jurgen Klopp wel.

Lees: West Ham United heeft hun interesse in Alex Kral nieuw leven ingeblazen.


Posted By : Unitogel