Manchester United bereikt akkoord om Raphael Varane te ondertekenen, fans reageren


Manchester United heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Franse international Raphael Varane van Real Madrid.

Volgens Gianluca Di Marzio zullen de Rode Duivels een vergoeding van ongeveer € 50 miljoen betalen voor de 28-jarige centrale verdediger. De speler zal de komende twee dagen zijn medische keuring ondergaan in Manchester.

Varane is het laatste jaar van zijn contract bij de Spaanse giganten ingegaan en het is begrijpelijk waarom Real Madrid heeft besloten hem te verzilveren.

Blijkbaar wilde de speler komend seizoen een nieuwe uitdaging aan, en Real Madrid kan het zich niet veroorloven om hem volgend jaar gratis te verliezen door hem te dwingen nu te blijven.

De 28-jarige is ongetwijfeld een van de beste verdedigers die er zijn en hij zou Manchester United volgend seizoen aan de achterkant kunnen transformeren.

De voormalige World Cup-winnaar zal een grote upgrade zijn van Victor Lindelof en Eric Bailly.

De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer eindigde vorig seizoen als tweede in de Premier League en ze zullen naar verwachting tot het uiterste gaan na twee indrukwekkende aanwinsten van Varane en Jadon Sancho.

Sommige fans van Manchester United zijn naar Twitter gegaan om hun gedachten te delen over de mogelijke komst van de 28-jarige en dit is wat ze te zeggen hadden.

Lees: Het vertrek van Paul Pogba kan de sleutel zijn tot de transferplannen van Manchester United


Posted By : Unitogel