Manchester United nadert deal voor Real Madrid-verdediger Raphael Varane


Manchester United nadert een akkoord om Real Madrid-verdediger Raphael Varane te contracteren, meldt Goal.

De Rode Duivels hebben al onderhandeld over persoonlijke voorwaarden met de centrale verdediger en zijn nu in gesprek over de transfersom met Los Blancos.

Onlangs werd gemeld dat de club had gefaald met een openingsbod van € 45 miljoen op Varane, maar ze lijken nog steeds op schema om hem te contracteren.

De Rode Duivels hebben nog steeds een goede relatie met de Madrid-reuzen en er wordt beweerd dat een vergoeding tussen de 45 en 55 miljoen euro de deal zou kunnen bezegelen.

Sportlens weergave:

United is vastbesloten om Varane deze zomer binnen te halen, nadat het hem eerder twee keer niet had ondertekend, in 2011 en 2019.

Met nog minder dan 12 maanden te gaan op zijn contract, staat Los Blancos ook open voor sancties tegen zijn verkoop in plaats van hem volgend jaar gratis te verliezen.

Onlangs werd gemeld dat Los Blancos-voorzitter Florentino Perez wrok koestert tegen United vanwege de mislukte verhuizing van David de Gea in 2015.

Het lijkt er echter op dat dit de relatie tussen de clubs niet heeft aangetast, en de Rode Duivels worden ‘verwacht’ om de Fransman binnenkort vast te leggen.

Varane zou United een upgrade geven in het hart van de verdediging en hun kansen vergroten om mee te dingen naar de Premier League-titel.

Eerder werd gesuggereerd dat Ole Gunnar Solskjaer de voorkeur geeft aan een linksbenige optie om Harry Maguire in de centrale verdediging te begeleiden.

De plannen lijken te zijn geschrapt. Dat is terecht, aangezien ze een verdediger van het kaliber van Varane van wereldklasse niet willen missen.

Varane, die viervoudig Champions League-winnaar is, lijkt Madrid na tien jaar te verlaten en 360 wedstrijden te spelen in alle competities.

Statistieken van Transfermarkt.com

Lees: Liverpool zou een stap kunnen zetten om Cagliari-sterretje Sebastian Walukiewicz te ondertekenen.

Posted By : Unitogel