Manchester United tekent Real Madrid-verdediger Raphael Varane


Manchester United is klaar om de handtekening te plaatsen van de centrale verdediger van Real Madrid, Raphael Varane, een befaamde Italiaanse journalist Fabrizio Romano rapporten.

De Rode Duivels waren al persoonlijke voorwaarden overeengekomen met de Franse international en ze hebben nu een akkoord bereikt met Los Blancos om hem te contracteren.

De laatste details inclusief papierwerk worden afgerond. Het kan een kwestie van tijd zijn voordat de clubs de transfer formeel bevestigen.

Sportlens weergave:

Varane is een langetermijndoelwit voor de Rode Duivels. Hij stond aanvankelijk op hun radar in 2011 voordat Los Blancos hem overnam van Lens.

De club deed in 2019 opnieuw een poging om zijn handtekening te plaatsen zonder succes. Ze zijn er uiteindelijk in geslaagd om Old Trafford binnen te halen.

De 28-jarige wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds beste centrale verdedigers en zijn komst is absoluut een grote coup voor de club.

Hij zou een upgrade moeten geven aan de United-backline die zich schuldig maakte aan het incasseren van vroege doelpunten in verschillende stadia van de vorige campagne.

Zijn aanwezigheid zou hun kansen op de strijd om de landstitel moeten vergroten. Het valt nog te bezien of de uitgavengolf aanhoudt.

De club is onlangs in verband gebracht met Jules Kounde van Sevilla. Bij zijn komst zou Ole Gunnar Solskjaer volgend seizoen met een back-thre drie kunnen spelen.

Varane wordt de tweede aanwinst van de club voor de zomerse transferperiode na de komst van Jadon Sancho van Borussia Dortmund.

Statistieken van Transfermarkt.com

Lees: Aston Villa leidt de race om Axel Tuanzebe vast te leggen.


Posted By : Unitogel