Nikola Milenkovic zou een ‘eenvoudige deal’ zijn voor Tottenham


Volgens Charlie Eccleshare van The Athletic is Tottenham Hotspur geïnteresseerd in het aantrekken van Nikola Milenkovic van Fiorentina.

Spurs worden in verband gebracht met een transfer voor Atalanta-verdediger Cristian Romero, en verschillende rapporten beweren dat een deal bijna rond is.

De club uit Noord-Londen heeft al doelman Pierluigi Gollini van Atalanta aangetrokken en ze willen graag Romero aantrekken, die deze zomer met Argentinië de Copa America won.

De twee clubs zijn het niet eens over de waardering, maar er is een gevoel dat ze tot een compromis kunnen komen.

Eccleshare heeft echter gesuggereerd dat Milenkovic een nogal ‘eenvoudige deal’ zou zijn voor Tottenham.

De centrale verdediger heeft nog een contract voor een jaar en wil graag in de Premier League spelen.

The Viola heeft geprobeerd hem bij de club te houden met een nieuw contractaanbod, maar hij heeft geweigerd de pen op papier te zetten.

Een vergoeding van ongeveer € 15 miljoen zou de deal bezegelen.

West Ham United wordt ook in verband gebracht met een transfer van de verdediger.

Het Italiaanse mediabedrijf Caliomecato beweerde dat de entourage van de Serviër op zoek was naar een nieuwe club voor hun klant.

Hij is naar verluidt aangeboden aan West Ham, terwijl werd gemeld dat zijn agenten wachten op een officieel aanbod van Juventus.

David Moyes moet zijn verdediging versterken in de zomerse transferperiode en Milenkovic zou een geweldige aanwinst zijn voor de Hammers.

Het lijkt er echter op dat de Spurs ook op jacht zijn om de 23-jarige te contracteren, en hij zou een absoluut koopje zijn als ze hem kunnen binnenhalen.

Lees ook: Leeds en West Ham willen Josh Doig.


Posted By : Unitogel