Tottenham edge dicht bij afronding deal voor Bryan Gil


Tottenham Hotspur nadert dubbele signeersessies met Fabio Paratici die tot 20 uur per dag werkt aan transferdeals.

Volgens rapporten van The Athletic heeft Paratici bijna alle deals gesloten voor Bryan Gil om uit Sevilla te komen, waarbij Erik Lamela en € 25 miljoen (£ 21,6 miljoen) de andere kant op gaat, en Pierluigi Gollini die zich bij de club van Atalanta voegt.

Gollini zal in eerste instantie in bruikleen worden gegeven met de verplichting om voor € 15 miljoen (12,9 miljoen pond) te kopen van Atalanta als hij 20 optredens maakt.

Er is beweerd dat Paratici een langdurige bewonderaar van Gil is geweest.

De 20-jarige wordt gezien als een van de meest opwindende jonge vooruitzichten van het land, maar hij zal waarschijnlijk in de pikorde zakken bij Sevilla, achter Lucas Ocampos, Suso, Papu Gomez en mogelijk Youssef En-Nesyri.

Met nog twee jaar te gaan op zijn huidige contract, heeft de Serie A-club besloten hem te verzilveren.

De linksbenige vleugelaanvaller maakte vorig seizoen indruk op iedereen die hij verhuurde bij Eibar en hij is momenteel in Tokio als onderdeel van een sterk olympisch team van Spanje.

Twee weken geleden had Paratici een gesprek met Sevilla-directeur Monchi. Tijdens het bespreken van een mogelijke ruilovereenkomst tussen Jules Kounde en Davinson Sanchez, werd de sportief directeur van de Spurs op de hoogte gebracht van de beschikbaarheid van Gil.

Monchi vond dat € 25 miljoen plus add-ons en Lamela logisch waren. Het rapport suggereert dat de komst van Gil van invloed kan zijn op de toekomst van Steven Bergwijn en Lucas Moura, waarbij Spurs bereid is de Braziliaan te ontslaan als er een goed bod komt.

Gil wordt gezien als een “zeldzaam talent”, en is vergeleken met Aston Villa’s Jack Grealish (in termen van stijl en flamboyantie), een speler die Tottenham een ​​paar jaar geleden niet kon tekenen.

Tottenham linksback Sergio Reguilon heeft de transferspeculatie met betrekking tot de mogelijke ondertekening van Gil verder aangewakkerd nadat hij een transferupdate van de Italiaanse journalist Fabrizio Romano op Instagram leuk vond.

Lees: Tottenham nog steeds enthousiast over het ondertekenen van Milan Skriniar

Posted By : Unitogel