West Ham United houdt de centrale verdediger van Liverpool in de gaten, Nat Phillips


West Ham United houdt de centrale verdediger van Liverpool, Nat Phillips, in de gaten, volgens Sky Sports Transfer Centre (15:33).

De 24-jarige is overbodig op Anfield na de komst van Ibrahima Konate en de terugkeer naar volledige fitheid van Virgil van Dijk, Joel Matip en Joe Gomez.

Phillips zal naar verwachting deze zomer Liverpool verlaten, maar de Hammers zouden een overstap alleen overwegen als ze besluiten een van hun huidige centrale verdedigers in het eerste elftal te verkopen.

Sportlensweergave

Manager Jurgen Klopp was vol lof over Phillips toen hij in maart werd verkozen tot Standard Chartered Player of the Month van Liverpool en noemde hem briljant.

West Ham heeft Angelo Ogbonna, Craig Dawson en Issa Diop als hun huidige opties achteraan na het vertrek van Fabian Balbuena.

De Fransman is deze zomer in verband gebracht met een exit en manager David Moyes zou graag willen verhuizen voor de Reds-verdediger als vervanger.

Met Liverpool tot op het bot aan de achterkant vorig seizoen, stapte Phillips op, speelde in 17 Premier League-wedstrijden en zette een aantal defensieve topprestaties neer die ervoor zorgden dat zijn ploeg een plaats in de top vier bezegelde.

West Ham wil volgend seizoen weer in de top zes eindigen en indruk maken in de Europa League, en de held van Reds zou hun man kunnen zijn.

Met Dawson en Ogbonna aan de verkeerde kant van de 30, moet het team van London Stadium zich voorbereiden op de toekomst, en ze kunnen in Phillips een langdurige topverdediger vinden die veel te bewijzen heeft.

Lees: Premier League-transfers 2021

Posted By : Unitogel