West Ham wil Jens Stryger Larsen graag ondertekenen


West Ham United wil deze zomer defensieve versterkingen van hoge kwaliteit binnenhalen en men denkt dat ze graag de Udinese-verdediger Jens Stryger Larsen willen aantrekken.

De Deense verdediger heeft nog een contract voor een jaar bij het Italiaanse team en is deze zomer beschikbaar voor een knock-down prijs.

Udinese zal hem transfervrij niet willen verliezen en daarom is een zomerverkoop voor hen logisch.

Volgens berichten via Voetbal Londen, zal de speler waarschijnlijk ongeveer £ 4,2 miljoen kosten en David Moyes is erop gebrand om de 30-jarige naar de Londense club te halen.

De ervaren verdediger kan zowel als vleugelverdediger als als vleugelspeler fungeren en hij maakte tijdens het EK eerder deze zomer behoorlijk indruk voor Denemarken.

De 30-jarige zou volgend seizoen kunnen fungeren als back-upoptie voor Vladimir Coufal. Bovendien heeft Moyes de mogelijkheid om hem als verdedigende vleugelspeler te gebruiken, afhankelijk van de tegenstander.

De komst van Larsen geeft West Ham de broodnodige tactische flexibiliteit en de mogelijkheid om hun belangrijkste spelers, zoals Coufal, te rouleren. De Hammers spelen volgend seizoen in de Europa League en hebben een diepere selectie nodig.

De vraagprijs van de Deense verdediger kan een koopje lijken als hij zich snel weet aan te passen aan de Premier League.

Lees: West Ham wordt in verband gebracht met een zet voor Braziliaanse aanvaller.

Posted By : Unitogel